Huollamme autosi merkistä riippumatta!

 

Huoltojen hinnat pohjautuvat käytettyyn 89€ tuntihintaan.

Autosi ansaitsee hyvää huolenpitoa

Asumme pitkien välimatkojen maassa ja tiedämme, kuinka tärkeä autosi on niin työssä kuin vapaa-aikanakin. Haluamme, että pääset jatkamaan matkaa mahdollisimman pian ja tietenkin turvallisesti.

Olemme Aitohuollossa onnekkaita, sillä olemme saaneet mukaamme monta taitavaa monimerkkimekaanikkoa. Autosi on meillä hyvissä käsissä sen merkistä tai mallista riippumatta. Tervetuloa Aitohuoltoon!

Serhii Nazarenko, asentaja

Rakkaudella ja ylpeydellä työhönsä suhtautuva Serhii, tuttujen ja läheisten kesken Sergei, on äärimmäisen tarkka ja huolellinen kaikessa mitä tekee. Kun haluat autoosi premium-luokan ruostevauriokorjauksen, tai painaumien oikaisun, suosittelemme varaamaan ajan Sergeille. Myös autojen kaikki korjaukset ja huollon sujuvat mieheltä loistavasti. 25-vuotta autokorjaamoyrittäjänä Ukrainassa, on opettanut hänelle paljon. Hän on hyvin kiitollinen, kun saa jatkaa rakastamaansa työtä Aitohuollossa.

Sergei puhuu tällä hetkellä venäjää, mutta haluaa kovasti oppia suomea ja hauskuttaakin työkavereitaan tällä joka päivä. Sergeillä on hyvä huumorintaju, hän on rakastava aviomies, isä ja isoisä kahdelle lapselleen ja yhdelle lapsenlapselle. Harrastuksia ukrainassa olivat suolakaivoksessa työskentely ja talon rakentaminen. Kyllä tosiaan, Sergeillä oli lisätyö oman korjaamon ohessa suolakaivoksessa, missä hän saikin erityis maininnan ollen yksi parhaista työntekijöistä. Omaa taloa ukrainassa rakennettiin koko perheen voimin. Nyt yritystä ja taloa ei enää ole, mutta perhe ei ole lannistunut, vaan rakentaa tulevaisuuttaan täällä Suomessa. Koti on nyt Riihimäellä, mutta perhe haaveilee muutosta Hämeenlinnaan.

Tullessasi Aitohuoltoon ja tavatessasi Sergein, hän todennäköisesti tervehtii sinua, mutta muuta hän ei vielä kykene sinulle kertomaan suomeksi. Mikäli taidat venäjän, saat hänestä ystävällisen ja hyvin paljon autoista tietävän juttukaverin. Tervetuloa tuomaan autosi Aitohuoltoon Sergein tarkkaan ja huolelliseen käsittelyyn.

Olli Haake, asentajayrittäjä
050 314 1061

Rauhallinen ja reipas Olli kulkee Aitohuollossa Riihimäeltä, missä työskentelikin aikaisemmin Peugeotin ja Citroénin parissa, valtuutetussa merkkikorjaamossa.
Lisäksi Kia, Hyundai ja Mitsubishi olivat edustettuna ja tuli myös Ollille tutuiksi.

Tämä rautainen ammattilainen on aloittanut mopojen ja autojen korjaamisen jo 10-vuotiaana. Virallisesti ajoneuvoasentajaksi hän valmistui vuonna 2008. Ennen armeijan harmaita hän työskenteli raskaan kaluston korjaamolla. Välillä Olli halusi kokeilla muuta, hän korjasi ja huolsi diesel käyttöisiä sähkövoimakoneita kahden vuoden ajan. Iloksemme palasi takaisin autojen pariin 2018 ja vahvisti osaamistaan Ajoneuvoasentajan ammattitutkinnolla vuonna 2022.

Aitohuollosta Olli kiinnostui, koska hän koki, että on tullut aika ottaa seuraava askel ja alkaa työskentelemään yrittäjänä.
Kaksi lasta, vuonna 2018 syntynyt tyttö ja 2020 syntynyt poitsu pitää kotona touhukkaana. Metsäretkiä Olli tykkääkin tehdä lasten ja avovaimon kanssa, kun aikaa 70-luvun omakotitalon töistä liikenee. Hiirivahtina toimii kissa ja lenkkeilystä huolen pitää 8- vuotias Mäyräkoira.

Olli auttaa oikein mielellään sinua autosi kanssa tietäen, miten tärkeää sinun on ymmärtää mitä autollesi on tehty käynnin aikana ja mitä tulisi jatkossa ehkä huomioida.
Tervetuloa Ollin asiakkaaksi.

Jaakko Virtanen, asentajayrittäjä
050 556 0772

Työtä pelkäämätön ja toimeen tarttuva Jaakko on ystävällinen kaveri ja tekee tarkkaa, huolellista työtä. Jaakolla on laaja osaaminen eri merkeistä ja mielenkiinto tehdä kaikenlaisia töitä. Jaakkoa on helppo lähestyä ja uskallat kysyä häneltä ihan mitä vain ja saat aina ystävällisen vastauksen.

Jaakko on urallaan työskennellyt sekä valtuutetussa merkkiliikkeessä, että monimerkkikorjaamossa. Vuonna 2015 ajoneuvoasentajaksi valmistuneella Virtasella on missiona luoda kanssasi pitkä ja luottamuksellinen asiakassuhde, sekä kertoa asioista ymmärrettävästi.

Jaakon perheeseen kuuluu avovaimo, sekä lenkkikaveri Taavi-koira. Vapaa-aikaa Virtanen on viettänyt jo nuoresta asti ystävien kanssa harrasteauto-, sekä moottoripyörätoiminnan parissa.Tämä rehti ja rento mies ottaa työt vakavasti ja toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi asiakkaakseen.

Tero Latvasalo, yrittäjä, tj
040 484 4545

Tero on kokenut ammattilainen ja siksi toimiikin myös muiden yrittäjiemme tukena. Hän on ahkera ja varma tekijä, joka ei säikähdä isompiakaan haasteista. Teron pitkä kokemus on etu sinulle, kun mietitään missä mahtaa olla vika. Missiona tällä ystävällisellä miehellä on saada sinut tulemaan meille mielellään ja luottamaan siihen, että omaisuudestasi pidetään hyvää huolta. Autollahan on kiva ajaa, kun tietää, että se on kunnossa.

Tero keskittyy tekemään isomman kaluston, kuten pakettiautojen ja matkailuautojen lisäksi myös pienkoneita. Kattava kokemus mm. ruohonleikkureiden ja moottorisahojen korjauksesta löytyy Vantaan Varikolta. Latvasalo asentaa myös mielellään lisävarusteita.

Teron 100-vuotias hirsitalo pitää miehen kotona poissa sohvalta ja neljä lasta kalenterin merkinnöissä. Hänen salainen vahvuutensa onkin lasten parissa. Ralliharrastus on viime vuosina jäänyt aikaisemmasta aktiiviurasta vähemmälle ja näin aikaa jää kokeilla uusia harrastuksia. Tervetuloa Teron asiakkaaksi!