Voita ilmainen ajokortti!

kesä 6, 2023

Tietoa ajokortin arvonnasta

Onko tullut aika ajaa B-kortti? Tai oletko kenties haaveillut moottoripyöräkortista, vai olisiko mahdollisesti jälkikasvullasi ajokortin kurvailu edessä? Tai naapuri, tai sisko, tai sen veli? Kyllä, Aitohuolto arpoo kesän aikana (1.6.-31.8.2023) asioineiden kesken ilmaisen ajokortin. Ja voiton voit tosiaan siirtää toiselle henkilölle, mikäli itsellä ei ole tarvetta. Olet arvonnassa mukana, kun olet saanut meiltä laskun tai kuitin. Helppoa, eikö totta! Rahaksi palkintoa ei kuitenkaan voi muuttaa.

Autoasi -varaosaketju arpoi viime syksynä 5 ajokorttia ympäri Suomen. Yksikään ei sattunut osumaan tähän Kanta-Hämeen alueelle. Tästä jäi harmitus hampaankoloon ja nyt on tullut aika kaivaa se sieltä pois!

Aitohuolto on yhteistyössä Autokoulu Lehtelän kanssa päättänyt arpoa kesän aikana Aitohuollossa asioineiden kesken ajokortin. Autokoulu Lehtelä on luotettava ja paikallinen yritys, jonka asiakastyytyväisyys on huippu luokkaa ja 1. kerralla inssin läpäisseiden prosentti on huikea 95 %.

Ajokortti voi olla maksimissaan henkilöautokortti, mutta sinulla on mahdollisuus käyttää tämä voitto esimerkiksi mopokorttiin, moottoripyöräkorttiin tai korottaa B- kortti BE-kortiksi. Palkinto sisältää yhdet viranomaismaksut.

Ajokortti arvotaan syyskuun 2023 ensimmäisen viikon aikana. Tervetuloa meille asiakkaaksi ja saatat olla ilmaisen ajokortin omistaja!

Onnea arvontaan!